Restaurantul traditional de la Borzont
+40/745-399 286

Rezervări pentru grupuri (peste 20 de persoane)

Oferim posibilitatea rezervării şi pentru grupuri. Puteti rezerva cu 30-60 de zile înainte de vizită. Rezervarea se face prin email, telefon sau prin formularul de rezervarePentru serviciul cerut veţi primi de la noi, prin email, o ofertă în care vă prezentăm preţul pentru rezervare şi avansul necesar.

Rezervarea se tine timp de 15 zile. Dacă în acest timp nu vom primi avansul pentru rezervare, vom şterge cererea de rezervare.

Avansul este 30% din întregul preţ al serviciilor cerute. Dacă la momentul rezervării nu se ştie numărul exact al persoanelor, atunci acceptăm şi limită minimă şi maximă.

Diferenţa dintre cele două limite nu poate fi mai mare decât 25%  a limitei inferioare.

În acest caz, suma depozitului se calculează luând în considerare limita superioară.

Rezervări persoane individuale (max. 8 persoane)

Oferim posibilitatea rezervării şi pentru clienţii noştri individuali. Puteţi face rezervare personal / prin telefon / prin e-mail sau cu ajutorul formularului de rezervare.

În cazul în care clienţii noştri nu ajung la timp, vom ţine rezervarea încă 20 de minute. După aceasta – dacă nu există altă masă liberă – vom pregăti masa pentru clienţii care ajung mai tarziu.

INFORMAŢII IMPORTANTE!

Vă rugăm, ca toţi clienţii noştri să se informeze referitor la partea legală a rezervării în Codul Civil.

Plata: persoanele individuale pot plăti cash, grupurile în avans prin transfer bancar.

Acceptăm plăţi în LEI (RON), FORINT (Ft.) şi EURO (EUR).

Cu ajutorul următorului formular de rezervă puteţi face rezervare în hanul nostru secui, rustic (Important: rezervările de mese în 24 de ore, nu putem accepta online, doar prin telefon):

Informații rezervare

*
*
*

Informații personale

*
*
*


* Câmpuri obligatorii