Restaurantul traditional de la Borzont
+40/745-399 286

A mânca este o bucurie! Instinct şi pasiune, necesitate de viață și o mare bucurie, care ne însoţeşte de la naştere până la mormânt.

– Brillant-Savarin, mare artist de viaţă –

Când pregătim masa avem fel de fel de ritualuri. Pe lângă apreciata sare în bucate presăarăm şi grijă, pasiune, un strop de autenticitate şi băgăm totul în cuptorul cu tradiţie să iasă numai bucate delicioase, de cea mai bună calitate.

Naşul şi Naşa Basa nu au învăţat din cărţi cum să fie ospitalieri. Au deprins această meserie în bucătăria mamei, în sânul familiei de oameni gospodari. Noi, succesorii, rămânem fideli timpului lor şi gustului tradiţional al mâncărurilor secui. Deşi vă servim bucate făcute după reţete din ce în ce mai uitate de vreme, am transformat şi am modernizat bucătăria încât să corespundă celor mai înalte standarde şi celor mai delicate nevoi ale tuturor clienţilor.

Aşa gustoasă e mâncarea la noi că ne place s-o numim poveste. Incepi un drum ameţitor de delicios cu fel de fel de răsturnări de arome. Ca să vă povestim şi mai bine nu ne-am închis în spatele unor uşi, ci muncim într-o bucătărie la vederea oaspeţilor noştri.

Vă dorim poftă bună şi distracţie plăcută tuturor clienţilor noştri!