Restaurantul traditional de la Borzont
+40/745-399 286

Hanul Basa a fost construit în anul 1897 şi înca de atunci a funcţionat ca şi restaurant. Fiecare locuşor al clădirii inspiră tradiţie, rămânând fidel detaliilor zonei şi marelui predecesor Naşul Basa. Vă întâmpinăm cu o varietate bogată în băuturi tradiţionale şi bucătărie autentică secuiască. Ne dorim să le facem clienţilor pe plac prin servicii atenţe şi rapide, să se simtă măcar la fel de bine ca acasă şi să revină bucuroşi aici la noi, în plină atmosferă secuiască.

Ca să transformăm vacanţa sau puţinele clipe de liniste în unele şi mai plăcute, organizăm plimbări cu căruţul sau sania prin pădurile din apropiere,  să vă bucuraţi de zona frumoasă a bazinului Gheorgheni. De vreţi să vă simţiţi şi mai de-al casei, şuim cu voi în căruţ un muzician, bucate tradiţionale şi nelipsita pălinca de prune.

Crăpaţi lemne, strângeţi fânul, profitaţi de o viaţă cândva obişnuită pentru orişicine, dar la sfârşitul serii vă puteţi delecta cu o cină specială „Üvecs”. Cu un pahar aburind de vin fierbinte, să încheiem ziua cu veselie.